Известие

Collapse
No announcement yet.

Антена?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз па винаги съм си мислил , че антената ми е под огледалото за обратно виждане в купето
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
      Аз па винаги съм си мислил , че антената ми е под огледалото за обратно виждане в купето
      има и там слагани но не са оригиналните а са правени допълнително

обикновено тия дето им викат отделни реотани (пък те ич не са отделни) правят мизерии и се получава и бръмчене в радиото като пуснеш отоплението и се маха оригиналната и се слага такава зад огледалото
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз се чудя защо на всички 155ци у нащо село антената е на различни места? Това със задните реотани за всички 155ци ли е?Ч дайте малко ифо че се запалихме тука
        155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
        Powered by ...
        sigpic

Comment

Това със задните реотани за всички 155ци ли е?Ч дайте малко ифо че се запалихме тука
          Не
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

У да го е.. замалко да и разглобя задното стъклото на парчета
            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
            Powered by ...
            sigpic

Comment

И аз винаги съм се питал къде му е на тва животно антената, па то кво се оказало .
              Ма кво ви пука всъщност, нали свирука !
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                Това със задните реотани за всички 155ци ли е?Ч дайте малко ифо че се запалихме тука
                Не
                ти виждал ли си 155 с външна антена
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На живо не, но на снимка да и изглеждаше точно така

Връзка към обявата, от която е снимката, т.е. последните 155-ци...
                  ...и още една
                  75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                  155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                  FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                  Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Alfa Romeo 1.8 TS 16V - края ня 1996 г., по-точно с новия двигател, като на 156. При мен също антената е част от реотаните на задното стъкло. Всъщност до средата под задната кора, където се намира усилвателя е пуснат от производителя коаксиален кабел, който завършва отпред на аудиото. По всяка вероятност това под кората не е само усилвател, а е и нещо друго, но някой вещ по тези неща може точно да каже. Иначе е елегантно, но не най-доброто решение. Аз си монтирах друга антена, вътре на кората, до едната колона, телескопична - къс размер (не ми се дупчеше ламарината). Вече нямам никакви проблеми за радиото.

Comment

На мен антената ми е в задния край на тавана (3 метра антена )

Обаче когато натисна бутона да се отвори багажника и радиото се губи. След като го затворя лека по лека се "връща станцията"
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

здр

На живо не, но на снимка да и изглеждаше точно така

Връзка към обявата, от която е снимката, т.е. последните 155-ци...
                        ...и още една
                        А моята е точно като на снимката!
                        Май е от графит
                        sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                        http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                        !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Не
                          Аз пък имам две една на покрива и една която не знам къде е явно в реотаните.........с едната радиото работи с другата не незнам с коя съм в момента
                          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            Не
                            ти виждал ли си 155 с външна антена
                            ми моита имаше дупка на тавана точно над плафона и кабел до там.... и там слойихме антената... иначе вътре почти всичко беше обрано
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

Working...
                            X